Gemaalhuis Hoofddorp bijna gereed

29 juni 2020

https://www.vvkh.nl/nl/architectuur/woningen-het-gemaalhuis-hoofddorp/

Omdat het project het Gemaalhuis bijna gereed is, zijn we afgelopen vrijdag samen met Timpaan, IBB Kondor en Synthrus Achmea gaan kijken bij de oplevering van de 40 huurwoningen in het project. De oplevering van de laatste woningen volgt deze week. Het is een prachtig project geworden waar iedereen trots op kan zijn!

 

 

Kanaalpark Leiden

19 juni 2020

Aan het Kanaalpark in de Lammenschansdriehoek is de basis gelegd voor ons haakvormige appartementengebouw met 88 woningen. De halfverdiepte parkeergarage is gestort. Nu verder met de 7 woonverdiepingen.

Bouwen in de stad

05 juni 2020

Deze week is de renovatie gestart van Rapenburg 49, een monumentaal pand dat uit een voor- en achterhuis bestaat. De stijlkamers in het voorhuis worden in oude luister hersteld, en het achterhuis wordt zo duurzaam mogelijk gerenoveerd. Een spannende klus waarbij steeds de balans moet worden gevonden tussen moderne technieken en historisch verantwoorde ingrepen.

Milieuprijs voor Leiden is 'mooi compliment'

13 mei 2020

Plein Garenmarkt Leiden kleurt groen

Vandaag een artikel in het Leidsch Dagblad over Biodiversiteit in de stad.
Leiden is de eerste 'BiodiverCity' in Europa. 
Het plantsoen dat boven de parkeergarage Garenmarkt is aangelegd is de meest recente bijdrage aan het  groen in de stad. 

Lees het hele artikel hier

Villa's Kloplocatie Alphen aan den Rijn opgeleverd

08 mei 2020

https://www.vvkh.nl/nl/architectuur/woningen-puur-wonen-kloplocatie-kerk-en-zanen-alphen-ad-rijn/

De 16 geschakelde villa's van de Kloplocatie Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn zijn opgeleverd. De villa's zijn een onderdeel van ons plan met verschillende woningtypes aan de rand van het Groene Hart. Alle woningen zijn duurzaam ontwikkeld (nul op de meter).

Laagbouw Gemaalhuis Hoofddorp opgeleverd

29 april 2020

https://www.vvkh.nl/nl/architectuur/woningen-het-gemaalhuis-hoofddorp/

Het bouwproces van het Gemaalhuis in Hoofddorp is in volle gang. De laagbouw is onlangs opgeleverd. Alle grondgebonden woningen zijn nu klaar. Aan de robuuste appartementengebouwen aan de rand van het bouwblok wordt nog gewerkt. De rijkdom aan metselwerk is al zichtbaar.

Parkeergarage Garenmarkt Leiden

03 februari 2020

Parkeergarage Garenmarkt Leiden. Open: donderdagmiddag 20 februari 12 uur! Ook zo benieuwd hoe de garage er van binnen uit ziet?

Hoogste punt het Gemaalhuis Hoofddorp

02 december 2019

Hoogste punt Gemaalhuis Hoofddorp

Afgelopen vrijdag was de viering van het hoogste punt van het project het Gemaalhuis in Hoofddorp. Het ontwerp is geïnspireerd door het gemaal Cruquius dat gekenmerkt wordt door heldere gemetselde volumes en een weldadige ornamentering. Het project is in opdracht van Timpaan ontworpen en wordt uitgevoerd door IBB Kondor samen met Bébouw Midreth.